over Rupsdesign

Wanneer je uit Nijmegen komt heb je de naam Rupsdesign wellicht al een keer voorbij zien vliegen op mijn bakfiets, mijn auto, of op één van de vele producten die ik heb ontworpen en verkocht, zoals katoenen tassen, blikjes met illustratie, postcadeautjes, kaarten of merchandise spullen voor de Nijmeegse vierdaagse. Ook heb ik echt hele mooie decors mogen ontwerpen voor de Theateretappe van Pieter Schipmolder en Dees Verhoeven. Alles met waanzinnig veel plezier.

Toen kwam corona. Alles werd in korte tijd heel anders en ik heb de kwast opgepakt, gewoon omdat ik dat fijn vond. Als onderwerp kwam ik al vrij snel bij mijn overleden kater uit. Mijn allerbeste maatje al vanaf mijn studententijd was kort daarvoor overleden op 19,5 jarige leeftijd. Het bleek me goed af te gaan. Ik ben steeds meer gaan schilderen, voornamelijk dieren. Daarnaast heb ik ook cursussen en opleidingen gedaan om mezelf steeds verder te ontwikkelen.

Al snel bleek dat ik niet de enige ben die een behoorlijk pittig rouwproces door heeft gemaakt als het om het huisdier gaat. Het is toch echt een gezinslid. Inmiddels heb ik al heel wat mensen blij mogen maken met hun huisdier vereeuwigd op doek.  Lang niet altijd omdat de dieren overleden zijn, maar ook als cadeau  voor een geliefde of goede vriend, gewoon omdat mensen zo veel van hun beestje houden.

Groetjes Mirjam

Neem bij vragen gerust vrijblijvend contact met me op.

*Links onder, Daantje (15), eeuwig achterdochtig maar als ze je kent heel lief. Daarnaast het hondje Polleke (1,5), een waanzinnig blij ei. Achter Polleke staat Lola. Lola en Polleke zijn  dikke maatjes , hoewel ze elkaar niet altijd goed begrijpen (wat voor de kijker  hylarische situaties opleverd).

 

 

ShareTw.Fb.Pin.
...
Back
Cart Your cart 0

Geen producten in de winkelwagen.

Total$0.00
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!