over Rupsdesign

Het gezicht achter Rupsdesign ben ik, Mirjam. Ik woon samen met Erik, onze twee leuke kinderen en drie eigenzinnige wezens. *

Ik ben al een hele tijd actief met Rupsdesign, maar ben pas sinds kort aan het schilderen. Dat klopt niet helemaal, ik schilder al vanaf het moment dat ik een kwast vast kan houden, maar ik ben pas sinds een half jaar huisdieren aan het schilderen. Hiermee ben ik begonnen toen mijn oude kattenmaatje Tijgetje overleed op 19,5 jarige leeftijd, zo was hij toch nog een beetje bij me. Het voelde echt als thuiskomen, het schilderen, zo fijn en ik krijg er zoveel energie van. Mensen om mij heen zagen mijn werk en wilden het kopen, iemand cadeau geven of van hun eigen huisdier laten maken. Het ging ineens zo snel dat ik dacht, volgens mij is hier behoefte aan. En nu, nu kunt u ook een werk van uw eigen huisdier aan de wand hebben hangen. Helemaal naar eigen wens.

Neem bij vragen gerust vrijblijvend contact met me op.

*Links onder, Daantje (15), eeuwig achterdochtig maar als ze je kent heel lief. Daarnaast het hondje Polleke (1,5), een waanzinnig blij ei. Achter Polleke staat Lola. Lola en Polleke zijn  dikke maatjes , hoewel ze elkaar niet altijd goed begrijpen (wat voor de kijker  hylarische situaties opleverd).

 

 

ShareTw.Fb.Pin.
...
Back
Cart Your cart 0

Geen producten in je winkelwagen.

Total$0.00
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!